ClubRacer.be

Genomineerden Zeiler van het Jaar Gala 2019 bekend

2 dagen 19 uur ago
Ontdek Watersportverbond okt 17, 2019 Genomineerden Zeiler van het Jaar Gala 2019 bekend

Alle genomineerden van het Nederlandse Zeiler van het Jaar 2019 gala zijn bekend! De jury heeft afgelopen week gekozen uit de vele inzendingen. Dinsdag 5 november worden de felbegeerde trofeeën uitgereikt tijdens het Zeiler van het Jaar Gala. De presentatie van de avond vol sportieve hoogtepunten is in handen van voormalig Olympisch zeilster Marcelien Bos-de Koning en Rutger Vermast.

Watersportverbond

Jonas Gerckens pakt zilver op het EK Zeilen "dubbel gemengd"

5 dagen 7 uur ago
Zeilen Een correspondent okt 14, 2019 Jonas Gerckens pakt zilver op het EK Zeilen "dubbel gemengd"

Op vrijdag 11 oktober 2019 om 01:49u bereikten schippers Sophie Faguet (FRA) en Jonas Gerckens (BEL) met hun L30 boot de eindmeet in Trieste en daarmee sleepten ze op het Europees kampioenschap zeilen de zilveren medaille in het dubbel gemengd in de wacht. Ze hebben dus een podiumplek veroverd op de eerste editie van het Europees kampioenschap zeilen in de categorie dubbel gemengd.

Een correspondent

WSV Giesbeek wint landstitel in de Eredivisie Zeilen

1 week 1 dag ago
Zeilen Fettje Osinga okt 11, 2019 WSV Giesbeek wint landstitel in de Eredivisie Zeilen

Onder sterk wisselende omstandigheden zijn dit weekend alle 45 races van de Eredivisie Zeilen gevaren voor de kust van Muiden. Tot de laatste wedstrijden waren er nog zeven teams die aanspraak maakten op het podium. Het is de jeugd van WSV Giesbeek die er uiteindelijk met de titel van door gaat. De overige tickets voor de Sailing Champions League zijn voor Almere Centraal, WV de Meeuwen en de KNZ&RV.

Fettje Osinga

CHILDHOOD 1: inzetten van jong offshore talent en misschien The Ocean Race 2021-2022

1 week 3 dagen ago
Ontdek Ice okt 09, 2019 CHILDHOOD 1: inzetten van jong offshore talent en misschien The Ocean Race 2021-2022

Na 2 edities in de Volvo Ocean Race en ruim 100.000 mijl onder de naam Team Brunel gevaren te hebben is het tijd voor verandering. De gele race machine heeft een nieuwe look en een nieuwe naam. Vanaf nu vaart zij onder de naam: Childhood1. De boot is vernoemd naar de gelijknamige wereldwijde stichting Childhood, die zich inzet voor de rechten van kinderen. De stichting is opgericht door koningin Silvia van Sweden.

Ice

Strijd om de tickets voor de Sailing Champions League barst los

2 weken 1 dag ago
Zeilen Fettje Osinga okt 04, 2019 Strijd om de tickets voor de Sailing Champions League barst los

Vandaag verzamelen 17 verenigingsteams bij de KNZ&RV in Muiden voor het Eredivisie Zeilen evenement van dit jaar. Er staan 45 korte, wedstrijden op het programma die gevaren worden in de J/70 sportboot. Er wordt tot en met zondag gestreden om de vier tickets voor de voorrondes van de Sailing Champions League 2020.

Fettje Osinga
Aangevinkt
17 minuten 54 secondes ago
Abonneer op ClubRacer.be-feed