ClubRacer.be

BoatZilla: de enige boten marktplaats die gebruik maakt van slimme marketing technologie

6 dagen ago
Zeilen Kat feb 10, 2019 BoatZilla: de enige boten marktplaats die gebruik maakt van slimme marketing technologie

BoatZilla is een nieuwe en intelligente boten marktplaats. Het platform toont nieuwe en gebruikte zeilboten op het juiste moment aan de juiste (potentiële) koper. BoatZilla werd bedacht en ontworpen door de makers van ClubRacer en heeft de ambitie om de meest performante marktplaats te worden. Voor de ontwikkeling ervan werden top developers en data analisten ingezet.

Kat

Dutch Youth Regatta: het leidende jeugd zeilevenement in Europa

1 week 3 dagen ago
Zeilen Een correspondent feb 06, 2019 Dutch Youth Regatta: het leidende jeugd zeilevenement in Europa

De registratie voor de Dutch Youth Regatta is woensdag 6 februari geopend om 00.00 uur Nederlandse tijd. Binnen 6 minuten schreef de eerste optimist zeiler zich al in. De uren hierna bleven de inschrijvingen binnen komen. Het laat maar weer eens zien dat de Dutch Youth Regatta het leidende jeugd zeilevenement in Europa is.

Een correspondent

Scheveningen 500 wil met Student League jongeren kennis laten maken met zeilen op zee

1 week 3 dagen ago
Ontdek Ice feb 06, 2019 Scheveningen 500 wil met Student League jongeren kennis laten maken met zeilen op zee

Stichting Zeilrace & Rally organiseert voor de 17e keer een race en rally met start in Scheveningen en finish in St. Malo in Frankrijk onder de nieuwe naam Scheveningen500. Een primeur deze editie is de "Student League". De organisatie wil hiermee studenten de kans geven kennis te maken met zeilen en wedstrijdzeilen op zee.

Ice

470-zeilsters Zegers en Berkhout sluiten Wereldbeker Zeilen in Miami af met 7e plaats

1 week 5 dagen ago
Zeilen Watersportverbond feb 03, 2019 470-zeilsters Zegers en Berkhout sluiten Wereldbeker Zeilen in Miami af met 7e plaats

Bij de World Sailing World Cup in Miami, die van 29 januari t/m 3 februari plaatsvond in Miami heeft het kersverse 470-duo Afrodite Zegers & Lobke Berkhout bewezen niet onder te doen voor de 470-topteams die al jaren samen in 1 boot doorbrengen. Het Nederlandse duo, dat voor het eerst samen in actie kwam tijdens een World Cup, sluit de week af op een 7e plek in het eindklassement.

Watersportverbond

Goofies Race van februari: koud, grijs en nat

1 week 5 dagen ago
Zeilen Een correspondent feb 03, 2019 Goofies Race van februari: koud, grijs en nat

Zaterdag werd de februari versie van de Goofies winterwedstrijden op de Oosterschelde voor Colijnsplaat gezeild. Vooraf keken de meeste deelnemers naar aanleiding van de weersverwachting met gemengde gevoelens naar hun deelname. Het beloofde een koud, grijs en natte zaterdag te worden met nogal wat wind. Zoals de zeilers het zeggen: het is watersport maar je kunt alles overdrijven. Het beloofde wel heel erg watersport te worden.

Een correspondent

Nederlandse 470-zeilsters Zegers & Berkhout verzekeren zich van plek in medalrace Wereldbeker Zeilen in Miami

1 week 6 dagen ago
Zeilen Watersportverbond feb 03, 2019 Nederlandse 470-zeilsters Zegers & Berkhout verzekeren zich van plek in medalrace Wereldbeker Zeilen in Miami

De zeilers bij de World Sailing World Cup, die van 29 januari t/m 3 februari plaatsvindt in Miami, kregen op zaterdag 2 februari wederom te maken met een lange en uitdagende dag met lichte weersomstandigheden.

Watersportverbond

Van Aanholt & Jongens en Lambriex & Van Vugt naar medalrace Wereldbeker Zeilen in Miami

2 weken ago
Zeilen Watersportverbond feb 02, 2019 Van Aanholt & Jongens en Lambriex & Van Vugt naar medalrace Wereldbeker Zeilen in Miami

Op dag 4 van de World Sailing World Cup in Miami draait het voor de Nederlandse zeilers in de 49er, de 49erFX en de RS:X om het behalen van een top tien positie en daarmee een plek in de medalrace van zaterdag. Het Nederlandse 49erFX-duo Van Aanholt & Jongens doet, net als het 49er-team Lambriex & Van Vugt, goede zaken en plaatst zich voor de medalrace. Voor regerende Wereldkampioene in de RS:X, Lilian de Geus, zit een medalrace er niet meer in en eindigt de World Cup in Miami een dag te vroeg.

Watersportverbond

Nomineer de beste Doublehanded & Solo zeilers van Nederland

2 weken ago
Ontdek Een correspondent feb 01, 2019 Nomineer de beste Doublehanded & Solo zeilers van Nederland

Op zondag 17 maart 2019 worden de Shorthanded Awards uitgereikt door de Noordzee Club. Het doel van de Shorthanded Awards is het belonen van de prestaties van duo en solo bemande jachten op wedstrijdzeilgebied. Deze Awards zijn respectievelijk de "Doublehanded Award" en de "Henk Bezemer Trofee". De awards worden uitgereikt bij de Rotterdamsche Zeilvereeniging (RZV) in Rotterdam.

Een correspondent

Miami stelt Nederlandse zeilers op de proef tijdens dag 3 Wereldbeker Zeilen

2 weken 1 dag ago
Zeilen Watersportverbond feb 01, 2019 Miami stelt Nederlandse zeilers op de proef tijdens dag 3 Wereldbeker Zeilen

De Olympische zeilers van TeamNL Zeilen hebben niet bepaald hun makkelijkste week in Miami. Uitdagende omstandigheden zetten de zeilers tijdens de eerste World Cup van 2019 op scherp, maar zorgen er ook voor dat zelfs de kleinste foutjes direct hard af worden gestraft. Dat resulteert in wisselende prestaties en veel leermomenten voor de Nederlandse zeilploeg.

Watersportverbond

Weinig wind en weinig wedstrijden op dag 2 Wereldbeker Zeilen in Miami

2 weken 1 dag ago
Zeilen Watersportverbond jan 31, 2019 Weinig wind en weinig wedstrijden op dag 2 Wereldbeker Zeilen in Miami

De Nederlandse topzeilers en windsurfers hebben tijdens hun tweede dag van de World Cup in Miami het grootste deel van hun wedstrijddag wachtend doorgebracht. Het was wachten op goede wind, maar de juiste omstandigheden waren maar heel even te zien. De 49erFX-vloot, met de Nederlandse Van Aanholt & Jongens, maakte daar gretig gebruik van en voer 3 wedstrijden. De andere Nederlandse zeilers hadden minder geluk en kwamen toe aan niet meer dan 1 wedstrijd.

Watersportverbond

Zegers & Berkhout goed van start na moeilijke eerste dag Wereldbeker Zeilen in Miami

2 weken 3 dagen ago
Zeilen Watersportverbond jan 30, 2019 Zegers & Berkhout goed van start na moeilijke eerste dag Wereldbeker Zeilen in Miami

De eerste dag bij de World Cup in Miami kregen de zeilers te maken met een lichte en zeer onstabiele wind. Na enige tijd van uitstel vertrokken de zeilers richting race course met zo’n 7 tot 11 knopen wind. Genoeg om enkele races uit te kunnen varen, maar met schommelende resultaten voor de zeilers en windsurfers van TeamNL Zeilen.

Watersportverbond
Aangevinkt
1 uur 2 minuten ago
Abonneer op ClubRacer.be-feed