ClubRacer.be

Nieuw: Dehler 38SQ

1 dag 13 uur ago
Boten Adverteerder jul 06, 2020 Nieuw: Dehler 38SQ

Dehler presenteert dit seizoen met veel plezier zijn nieuwe Dehler 38SQ. Dit nieuwe model werd dynamisch ontwikkeld uit de succesvolle Dehler 38 serie waarbij snelheid, kwaliteit, perfecte vaareigenschappen en een modern design centraal staan.

Adverteerder

Open Dutch Sailing Championship 2020 gaat door

2 dagen 17 uur ago
Zeilen Watersportverbond jul 05, 2020 Open Dutch Sailing Championship 2020 gaat door

De 18e editie van de Open Dutch Sailing Championships 2020 (ONK) gaat door. De versoepelingen voor de sport per 1 juli maken het mogelijk de kampioenschappen te houden. Sporters op het water zijn inmiddels niet meer verplicht 1,5 afstand te houden. Aan het aantal bezoekers is ook geen maximum meer gesteld, mits zij 1,5 m afstand tot elkaar kunnen houden. Daarom kan het toernooi plaatsvinden in Medemblik op de geplande data van 18 tot en met 20 september.

Watersportverbond

Challenge Cup 2020 gaat door

1 week 1 dag ago
Zeilen Een correspondent jun 29, 2020 Challenge Cup 2020 gaat door

Na het goede nieuws van het Watersport Verbond dat er vanaf 1 juli weer zeilevenementen georganiseerd kunnen worden en de verwachtingen aan Engelse zijde dat er op korte termijn verandering komt in de quarantaine maatregelen, is er vandaag besloten in goed overleg met The Royal Norfolk & Suffolk Yacht Club om door te gaan met de organisatie van de Challenge Cup.

Een correspondent

Nog geen doorstart bij Bente Yachts: klacht wegens fraude en oplichting

1 week 3 dagen ago
Boten Ice jun 27, 2020 Nog geen doorstart bij Bente Yachts: klacht wegens fraude en oplichting

Bente Yachts uit Duitsland, dat begin dit jaar het faillissement had aangevraagd, meldde ons afgelopen week via een persbericht dat ze zeer waarschijnlijk een doorstart kunnen maken met een nieuwe eigenaar. Na de crediteurenvergadering en stemming afgelopen vrijdag staat de doorstart echter op de helling.

Ice

DOMANI YACHTS verhuist naar Nederland

1 week 4 dagen ago
Boten Ice jun 26, 2020 DOMANI YACHTS verhuist naar Nederland

Het Belgische DOMANI YACHTS is verhuisd naar een nieuwe locatie  in Nederland (Nederland). Nieuw voor DOMANI YACHTS is dat ze daar een aanlegkade heeft van maar liefst 120 meter lang en er nu 800m² ruimte beschikbaar is voor de productie in twee volledig afgescheiden delen: één voor composietwerkzaamheden en de andere voor de afwerking.

Ice

Van Uden Reco Medemblik Regatta gaat door in 2020

1 week 5 dagen ago
Zeilen Een correspondent jun 25, 2020 Van Uden Reco Medemblik Regatta gaat door in 2020

Na de toch wel positieve berichten van onze Minister President kunnen we blijmoedig de Van Uden Reco Medemblik Regatta aankondigen. Natuurlijk onder een klein voorbehoud maar zet de datum VET in je agenda, activeer je bemanning en poets de boot! Op 2,3 en 4 oktober zal in het Regatta Center Medemblik de Medemblik editie van de Van Uden Reco doorgang vinden.

Een correspondent

Belgian Dragon Association en Nederlandse Draken Club organiseren samen Benelux Trophy

1 week 6 dagen ago
Ontdek Een correspondent jun 24, 2020 Belgian Dragon Association en Nederlandse Draken Club organiseren samen Benelux Trophy

Het is u wellicht al ter ore gekomen, in België mogen er vanaf 1 juli 2020 weer zeilevenementen georganiseerd worden. Zoals het er nu uit ziet zullen er vanaf 1 september 2020 ook in Nederland weer zeilevenementen kunnen plaatsvinden. Nu hebben de Belgian Dragon Association en Nederlandse Draken Club de handen ineen geslagen om nog in 2020 een aantal mooi evenementen op te kaart te zetten en te bundelen om het ‘verloren seizoen een beetje in te halen’.

Een correspondent

De Belgian Boat Show blijft doorgaan

2 weken ago
Ontdek Ice jun 23, 2020 De Belgian Boat Show blijft doorgaan

De Belgian Boat Show blijft doorgaan onder leiding van Florent Godin, dat meldt Belgian Boat Show PR medewerker Pit De Jonge ons. Watersport TV verspreidde eerder deze week het gerucht dat Conceptum, de commerciële organisatie achter de Belgian Boat Show, zou stoppen wegens de corona maatregelen. Dit blijkt volgens Conceptum CEO Florent Godin niet correct te zijn.

Ice

Bente Yachts maakt doorstart

2 weken 1 dag ago
Boten Ice jun 22, 2020 Bente Yachts maakt doorstart

Bente Yachts, de jachtbouwer uit Bremerhaven, die begin dit jaar het faillissement had aangevraagd, kan waarschijnlijk doorstart marken. De Hamburgse curator Dr. Hendrik Heerma heeft de Bente Yachts Group de laatste drie maanden volledig gerund en wordt waarschijnlijk vrijdag a.s. verkocht aan Ultramarin Meichle + Mohr, Kressbronn / Bodensee.

Ice

Le Grand Pavois La Rochelle - het eerste nautisch salon post-corona

2 weken 1 dag ago
Boten Ice jun 22, 2020 Le Grand Pavois La Rochelle - het eerste nautisch salon post-corona

Menig watersporter heeft sinds de Corona lock-down vele nautische salons en botenbeurzen hun deuren zien sluiten wegens de door de overheden opgelegde corona maatregelen. Maar er is goed nieuws aan de horizon: Le Grand Pavois La Rochelle zal het eerste nautische salon van Europa zijn post-corona en vindt plaat van dinsdag 29 september tot zondag 4 oktober!

Ice

HISWA Amsterdam Boat Show stopt ermee

2 weken 6 dagen ago
Ontdek Ice jun 17, 2020 HISWA Amsterdam Boat Show stopt ermee

RAI Amsterdam stopt met HISWA Amsterdam Boat Show. Aanleiding voor dit besluit zijn de veranderingen in de markt en de vraag van deelnemende exposanten naar één sterk watersportevenement in Nederland. In maart dit jaar vond de 65ste editie en daarmee de laatste HISWA Amsterdam Boat Show plaats. Met pijn in het hart neemt RAI Amsterdam afscheid van dit iconische evenement voor de watersport.

Ice

VIDEO: Jonas Gerckens' jeugddroom

2 weken 6 dagen ago
Ontdek Ice jun 17, 2020 VIDEO: Jonas Gerckens' jeugddroom

Op 38-jarige leeftijd staat de Belgische schipper Jonas Gerckens op het punt zijn jeugddroom te vervullen: deelnemen aan de Route du Rhum. Deze race, met start voor Saint-Malo in Bretagne met finish aan Point-à-Pitre in Guadeloupe, is beroemd geworden door de moeilijke weersomstandigheden in deze tijd van het jaar.

Ice

Tall Ship Bark EUROPA aangekomen in Scheveningen na langste non-stop reis ooit

2 weken 6 dagen ago
Zeilen Een correspondent jun 17, 2020 Tall Ship Bark EUROPA aangekomen in Scheveningen na langste non-stop reis ooit

Het Nederlandse Tall Ship Bark EUROPA ligt weer in Scheveningen aan de kade. Na een reis van 10.160 zeemijlen vanuit Ushuaia (Argentinië), is ze op dinsdag 16 juni gearriveerd in thuishaven Den Haag. Het is de langste non-stop reis die de EUROPA ooit heeft gemaakt.

Een correspondent
Aangevinkt
1 uur 52 minuten ago
Abonneer op ClubRacer.be-feed