Safety Equipment Location Chart

Safety Equipment Location Chart

De ISAF Offshore Special Regulations (OSR) regel 4.12 is duidelijk, er moet een veiligheidskaart aan boord zijn in een waterdichte verpakking ergens op een goed zichtbare plaats in de hoofdaccommodatie. Dat laatste zal nog wel voer voor discussie zijn tussen mijn wederhelft en ik.

Kat heeft in ieder geval haar uiterste best gedaan om alles op een A4'tje te krijgen en het resultaat mag er wezen. Rest ons nog de Safety Equipment Location Chart dubbelzijdig te lamineren en we zijn qua veiligheidsuitrusting aan boord klaar voor onze eerste offshore wedstrijd.

Met deze veiligheidskaart aan boord is nu iedereen er zich ook van bewust dat we die spullen aan boord hebben en waar te vinden.

4.12 Safety Equip ment Location Chart
A safety equipment location chart in durable waterproof material shall be displayed in the main accommodation where it can best be seen, clearly marked with the location of principal items of safety equipment.

Deel ons bericht als je het leuk vindt:

Reacties