Romp schilderen met Double Coat van De IJssel Coatings

Romp schilderen
Romp schilderen
Romp schilderen

Het grote moment is aangebroken. Spanning alom bij de schilder (lees Kat). De twee componenten polyurethaan lak Double Coat van De IJssel wordt voorbereid.

We maken 1kg verf grafiet blauw en met met het DIN Cup A4 bekertje brengen we de viscositeit in orde. In 50-55 seconden moet het vol geschepte bekertje leeggelopen zijn en dat doet het met 5% kwastverdunner bij de gemeten 15°.

De verf moet een half uur voor-reageren, pas dan mogen we starten volgens de gebruiksaanwijzing. We schilderen van links naar rechts. Héél weinig verf nemen en dòòrschilderen, dat is het geheim van een goed resultaat merken we achteraf. De verf schildert makkelijk en trekt totaal niet.

Deel ons bericht als je het leuk vindt:

Reacties