A Coruna

A Coruna

In de stad A Coruna kan je heerlijke tapas en lekkere verse vis eten in de gezellige straatjes achter het stadhuis. De sfeer en het weer zijn er Zuiders en warm en Galicië is groen en mooi. Het landschap van Schotland maar dan met veel beter weer. De accommodatie van de A Coruna Marina is een feest (regendouches, geweldig!). Douchen blijft toch een semi orgastische ervaring na drie dagen geheelonthouding.

In de jachthaven is iedereen onderweg naar het Zuiden: de Canarische eilanden, de Bahama’s, de Middellandse Zee… Al gauw krijgen we natuurlijk de vraag naar onze volgende bestemming. Als we zeggen dat we een pint komen pakken in A Coruna en daarna terugkeren naar Antwerpen bekijkt men ons eens vreemd. Wij vinden het eerlijk gezegd jammer dat we niet mee naar beneden kunnen. Even staan we in de verleiding om toch ook nog vlug eventjes Finistère mee te pakken maar dat idee laten we al snel varen. Een mens moet nu ook niet overdrijven.

Dos cervezas por favor!

Deel ons bericht als je het leuk vindt:

Reacties