Blakes Seacocks reviseren

Blakes Seacocks afsluiters

Blakes Seacocks afsluiters hebben de neiging om een halve eeuw mee te gaan. Die van de Repoman zijn ondertussen 41 jaar en begonnen ouderdomsverschijnselen te tonen. Na een gewoon jaarlijkse onderhoud vorig seizoen hebben we dit jaar besloten om de afsluiters te reviseren en ook alle RVS A4 spanbanden in dubbel te vervangen.

Na het nemen van enkele foto's van de te vervangen onderdelen kon de afdeling Customer Care van Nautor Swan alle onderdelen per post verzenden. Eigenlijk wel ongelofelijk dat ze in Finland nog steeds reserve-onderdelen op voorraad hebben van meer dan 40 jaar geleden. Wij danken Tapani Bro voor de goede service.

Na het demonteren van het binnenwerk is het slechts een kwestie van passend maken van de nieuwe onderdelen met behulp van polijstpasta en bij montage goed invetten met watervast vet.

Deel ons bericht als je het leuk vindt:

Reacties