Loch Hourne, Loch Mordor, Loch Hell

Loch Mordor

Loch Hourne, Loch Mordor, Loch Hell,... We kregen de tip van Andrew en het ìs de moeite. Prachtig . Net of je een scène van Lord of the Rings binnenvaart. Ik blijf mijn fototoestel maar pakken en weer wegleggen omdat in nù wil genieten en niet achteraf. Maar helaas, zoveel pracht kan mijn creatief brein niet aan en ik mòet, ik MOET deze bron van inspiratie vastleggen. Nee, ik ga nièt beschrijven. Een foto, ja, dat kan er nog af maar zelfs dàt geeft maar een vage impressie van de werkelijkheid. Ik ben over het algemeen niet zo te vinden voor het gebruik van uitroeptekens (ze lawaaien meestal zonder reden) maar nu moet ik toch een uitzondering maken. Man man man, er zijn MOOIE plaatsen op deze planeet, niet te DOEN!!!

Daarna(ast) was er nog een Loch Heaven maar ik heb genoeg gezien. Je moet ook niet te gulzig worden, dan treedt gewenning op. Iets waar we nù al last van krijgen overigens. En waar blijven trouwens die fucking walvissen die ik al heel de vakantie, elke dag bestel? Ik heb nu wel genoeg dolfijnen, puffins, jan van genten, zeehonden en allerlei ander natuur gespuis gezien ja, dank u.

Deel ons bericht als je het leuk vindt:

Reacties